Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

NILO binnen GYM

 

Dankzij de versoepelingen mogen we weer binnen turnen

We zien je graag weer Gymmen in Sporthal Eikenrode.

 

NILO zoekt enthousiaste trainster

NILO is, voor het nieuwe seizoen op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze turnlessen van de jong talenten en selectie groepen
Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor de turnsport, enige ervaring is vereist. Lijkt het je leuk ons team te versterken neem dan contact met ons op via mail naar bestuur@gvnilo.nl

Grote Clubactie 2020 - Pracht bedrag

Nilo deed ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie.

Wat we dit jaar hebben opgehaald zie je door te klikken op Grote Club Actie 2020

Kijk of op jouw lot een prijs is gevallen door te klikken op Uitslag Grote Club Actie

NILO buiten GYM

Beste ouders/verzorgers van de leden van NILO,

Nu het weer iets beter wordt en de dagen weer wat lengen, willen wij het de buitengym weer gaan starten. Wij vinden het heel fijn om jullie allemaal weer te zien en de lessen weer op te pakken.

De gemeente Wijdemeren heeft ons verzocht trainingen te organiseren die passend zijn binnen de Corona protocollen. Wij hebben wederom gewerkt aan een plan van aanpak en inmiddels kunnen wij laten weten dat het plan is goedgekeurd door de gemeente. De KNGU heeft met betrekking tot de aansprakelijkheidsverzekering laten weten ook buitenoefeningen gericht op conditie en spierontwikkeling te dekken. Dit betekent dat we vanaf maandag 15 maart 2021 kunnen beginnen met de buitenlessen! 

De buitenlessen zullen plaatsvinden op het speelveldje bij de scouting op de Laan van Eikenrode 37 in Loosdrecht.

Omdat wij geen gebruik kunnen maken van onze gymtoestellen zal de les er anders uit zien dan gebruikelijk. Maar onze trainers zijn momenteel druk bezig met het voorbereiden van leuke alternatieve trainingsvormen. Met als doel de jongeren veilig, verantwoord en gezellig te laten sporten en fysiek voor te bereiden op het moment dat we weer de zaal in mogen.

Wij zouden u willen vragen uw kind aan te melden voor de buitentraining via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van: de leeftijd van uw kind, het normale lesuur waar hij of zij in gymt en uw 06-nummer. Wij zullen u toevoegen aan een whatsapp-groep die alleen bedoeld is om instructies door te geven met betrekking tot de training, u kunt hierin niet reageren. Wanneer u uw kind niet aanmeldt, gaan wij ervan uit dat uw kind niet naar de training komt. Wij zullen voor de trainingen proberen zoveel mogelijk de gebruikelijke dagen en tijden aan te houden, maar om grote groepsvorming te vermijden en leeftijden te kunnen scheiden (t/m 12 en 13 t/m 18 jaar), zal het bij enkele leden anders zijn. Ook zullen de lessen korter zijn zodat ouders en kinderen van verschillende groepen elkaar niet op of om het terrein treffen.

Indeling buitengym

Locatie: het speelveldje bij de scouting op de Laan van Eikenrode 37 in Loosdrecht, vlakbij sporthal

Maandag

15:30-16:15 uur :
Jong talent + deel selectie ( jullie krijgen een mail )

16:30-17:15 uur:
Recreanten die normaal op maandag om 17 en 18 uur turnen

17:30-18:15 uur :
Puber uur van maandag 19 uur en oudere selectie ( 1,5 meter afstand ).


Donderdag:

15:30-16:15 uur
Recreanten die normaal op donderdag om 16 en 17 uur turnen

16:30-17:15 uur
Jong talent en deel selectie

17:30-18:15 uur:
Rest selectie ( 1,5 meter afstand )

Deze planning kan nog een beetje worden aangepast, we beginnen vroeger dan normaal omdat het tegen 18:30 uur al gaat schemeren.

De buitenlessen kunnen wij alleen geven, wanneer iedereen zich aan de richtlijnen houdt. Bij aanmelding sturen wij onze veiligheidsrichtlijnen door, wij willen u vragen deze samen met uw kind goed door te nemen.

Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend en hebben we er alle begrip voor als u uw kind nog niet mee wil laten doen.

We hopen dat we op deze aangepaste wijze veel gymplezier kunnen bieden voor onze leden!

 

Reglement buitengym

Wilt u deze regels met uw kind doornemen?

* ga thuis naar de Wc en was je handen voor vertrek, daar mogen we geen gebruik maken van toilet

* kom alleen als je gezond bent (dus niet als h=je verkouden of grieperig bent).

* trek thuis je sportkleding aan ( laagjes, zodat je wat kunt uittrekken en als je het warm krijgt) en trek sportieve buiten schoenen aan ( geen slippers)!

* neem een handdoek of yogamatje mee en evt een bidon water

* kom zo mogelijk zelfstandig

* parkeer fietsen en auto bij de sporthal en loop over de stoep naar de speeltuin

* probeer precies op tijd te zijn, dus niet lang van te voren komen
* ouders mogen niet blijven kijken, kind afzetten, uitzwaaien en na 45 minuten weer ophalen

* houd 1,5 meter afstand van de trainsters

* de groepen met turnsters van 12 jr en ouder moeten ook 1,5 meter afstand houden tot elkaar

* na de les brengen wij de jonge leden weer terug naar de parkeerplaats van de sporthal

* volg altijd de aanwijzingen van onze organisatie op

 


Beste ouders/verzorgers van de leden van NILO,

Met de versoepeling van de maatregelen tegen Corona is het weer toegestaan om (buiten) te sporten. Ook wij staan de trappelen van ongeduld om jullie allemaal weer te zien en de lessen weer op te pakken. Gymnastiek is een binnensport en binnensporten mogen, onder voorwaarden, buiten lessen gaan verzorgen.

De gemeente Wijdemeren heeft ons verzocht trainingen te organiseren die passend zijn binnen de Corona protocollen. Wij hebben hiervoor hard gewerkt aan een plan van aanpak en inmiddels kunnen wij laten weten dat het plan is goedgekeurd door de gemeente. De KNGU heeft met betrekking tot de aansprakelijkheidsverzekering laten weten ook buitenoefeningen gericht op conditie en spierontwikkeling te dekken.

 

Wanneer en Waar

Dit betekent dat we vanaf 11 mei kunnen beginnen met de buitenlessen! De buitenlessen zullen plaatsvinden op het speelveldje bij de scouting op de Laan van Eikenrode 37 in Loosdrecht.

Omdat wij geen gebruik kunnen maken van onze gymtoestellen zal de les er anders uit zien dan gebruikelijk. Maar onze trainers zijn momenteel druk bezig met het voorbereiden van leuke alternatieve trainingsvormen. Met als doel de jongeren veilig, verantwoord en gezellig te laten sporten en fysiek voor te bereiden op het moment dat ze weer de zaal in mogen.

Aanmelden

Wij zouden u willen vragen uw kind aan te melden voor de buitentraining via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) onder vermelding van de leeftijd van uw kind en uw 06-nummer. Wij zullen u toevoegen aan een whatsapp-groep die alleen bedoeld is om instructies door te geven met betrekking tot de training, u kunt hierin niet reageren. Wanneer u uw kind niet aanmeldt, gaan wij ervan uit dat uw kind niet naar de training komt. Wij zullen voor de trainingen proberen zoveel mogelijk de gebruikelijke dagen en tijden aan te houden, maar om grote groepsvorming te vermijden en leeftijden te kunnen scheiden (t/m 12 en 13 t/m 18 jaar), zal het bij enkele leden anders zijn. Ook zullen de lessen korter zijn zodat ouders en kinderen van verschillende groepen elkaar niet op of om het terrein treffen. U ontvangt hierover bericht na de aanmelding.

De Spelregels

De buitenlessen kunnen wij alleen geven, wanneer iedereen zich aan de richtlijnen houdt. Hieronder kunt u de veiligheidsrichtlijnen (als poster) downloaden. Wij willen u vragen deze samen met uw kind goed door te nemen.

Uiteraard is deelname geheel vrijblijvend en hebben we er alle begrip voor als u uw kind nog niet mee wil laten doen.

We hopen dat we op deze aangepaste wijze veel gymplezier kunnen bieden voor onze leden! 

Bestuur GV NILO

f t g m