Copyright 2020 - GV NILO - Loosdrecht

Grote Clubactie 2020 - Pracht bedrag

Nilo deed ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie.

Wat we dit jaar hebben opgehaald zie je door te klikken op Grote Club Actie 2020

Wat een geweldig mooi bedrag weer

NILO zoekt enthousiaste trainster

NILO is, voor het nieuwe seizoen op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze turnlessen van de jong talenten en selectie groepen
Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor de turnsport, enige ervaring is vereist. Lijkt het je leuk ons team te versterken neem dan contact met ons op via mail naar bestuur@gvnilo.nl

Coronavirus in NL

Hopelijk zijn de versoepelingen na de zomervakantie zo ver gevorderd dat we weer als vanouds in de Sporthal kunnen trainen.

Zodra we meer weten laten we dat weten.

 

Turnen in Corona tijden

Turnen in Corona tijden

We hebben de afgelopen weken geprobeerd contact te houden met onze leden door filmpjes op YouTube, onze eigen website en facebook te plaatsen. Hieraan was dan ook een foto wedstrijd verbonden, waarmee je kleine prijsjes kon winnen.

Nu zijn we heel blij dat we weer iets kunnen gaan doen, want wat hebben we die turntoppertjes gemist!

Maar met een binnen sport, waarbij je normaliter allerlei toestellen en materialen gebruikt, wordt het een hele uitdaging om buiten een gevarieerde en uitdagende les neer te zetten. Gelukkig hebben we toestemming van de Gemeente en de Scouting om in het speeltuintje aan de Laan van Eikenrode 2x per week de lessen te gaan aanbieden. Daarnaast hebben we ook op de KNGU moeten wachten, om zeker te weten dat de leden ook buiten verzekerd, niet geheel onbelangrijk! Het bestuur en de leiding heeft er een hoop voorbereidend werk aan gehad, maar dankzij hun harde werken, kunnen we vanaf 11 mei aan de slag.

De lessen zullen er wel anders uitzien als dat onze leden gewend zijn, meer conditie vormen gericht op kracht en lenigheid, daarnaast wat basis vormen uit het turnen en wat gezellige spelvormen. Helaas kunnen wij de toestellen niet mee naar buiten verhuizen, maar we gaan er met elkaar het beste van proberen te maken!

Het allerbelangrijkste is dat we al onze turntoppers weer gaan zien en dat zal een hoop gezelligheid met zich meebrengen, dat is toch wel de belangrijkste factor binnen NILO. Een vereniging die voelt als een familie!

  

 

f t g m