Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

Coronavirus in NL

Hopelijk zullen, na 9 februari 2021, de versoepelingen zo ver gaan dat we weer als vanouds in de Sporthal kunnen trainen.

Zodra we meer weten laten we dat weten.

Blijf soepel met onze Warming-up / conditie oefeningen

 

NILO zoekt enthousiaste trainster

NILO is, voor het nieuwe seizoen op zoek naar een enthousiaste train(st)er voor onze turnlessen van de jong talenten en selectie groepen
Wij zijn op zoek naar iemand met affiniteit voor de turnsport, enige ervaring is vereist. Lijkt het je leuk ons team te versterken neem dan contact met ons op via mail naar bestuur@gvnilo.nl

Grote Clubactie 2020 - Pracht bedrag

Nilo deed ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie.

Wat we dit jaar hebben opgehaald zie je door te klikken op Grote Club Actie 2020

Kijk of op jouw lot een prijs is gevallen door te klikken op Uitslag Grote Club Actie

Warming-up / conditie oefeningen

Lieve turntoppers,

Helaas blijven we elkaar de eerste weken alleen via filmpjes ontmoeten ☹. Hopelijk mogen we na 9 februari weer met elkaar turnen in de zaal!
Maar gelukkig hebben we Roos, Anna en Esmee weer bereid gevonden om een leuk filmpje over lenigheid te maken. Zie ons You Tube kanaal Lenigheid Jan 2021

Elke oefening die zij uitvoeren, moet je 10 seconden vast houden, om resultaat te zien (dus langer dan op het filmpje, zet de film steeds even op pauze)!
Begin met de warming up van vorige week en plak dit stukje lenigheid eraan vast! Probeer dit alles deze week 2 of 3 x te doen voor het beste resultaat!!!
Volgende week heb je een dobbelsteen nodig voor de oefeningen, dus ga er vast 1 zoeken of maken!!!

Liefs van het Nilo team


Beste turntoppers.

In onderstaand schema vind je de oefeningen om lekker warm van te worden en je conditie mee te verbeteren.
Zet een gezellig muziekje op voor jezelf en ga aan de slag, misschien willen je broertje/ zusje of ouders wel gezellig mee doen?

Kijk in onderstaand overzicht of je het schema makkelijk/ gemiddeld of moeilijk aan wilt houden. Kijk dan goed hoe vaak of hoe lang je een oefening moet uitvoeren.

In het filmpje "NILO Warming Up Jan 2021" op YouTube staan alle oefeningen ook uitgelegd, zodat je precies kan zien hoe een oefening gaat!

 

Volgende week volgt er een nieuw filmpje, dus hou de website en facebook in de gaten!

f t g m