Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

In Memoriam Olinda Woning

Op 15 november, op haar geboortedag, hebben wij afscheid genomen van onze trainster Olinda Woning.

In Memoriam Olinda Woning

NILO zoekt Secretaris

NILO is op zoek naar een secretaris!

Lijkt het u leuk om bij ons bestuur te komen?

Mail naar bestuur@gvnilo.nl

NILO zoekt Opzetters en Afbouwers

Wie helpt ons bij de gymlessen met opzetten en afbouwen van de toestellen.

Als je een kwartiertje voor aanvang er bent maken vele handen licht werk.

In Memoriam Olinda Woning

 In memoriam Olinda Woning 

Op 15 november, op haar geboortedag, hebben wij afscheid genomen van onze trainster Olinda Woning, die al sinds januari 2004 gym- en turnlessen verzorgde bij onze gymnastiek vereniging. Het blauwe Nilo bloed stroomde door haar aderen en zij was een zeer geliefd lid van onze Nilo familie (zoals wij onze hechte club van bestuur en leiding altijd noemen).

Olin heeft vele kinderen in Loosdrecht en omstreken de basis beginselen van het bewegen en turnen aangeleerd en dat deed ze met passie, creativiteit, enthousiasme en warmte. Daarnaast hielp zij altijd met mee met het organiseren van allerlei gezellige evenementen bij onze vereniging.

Sinds januari misten we haar al in de zaal en ook door de kinderen werd ze erg gemist. Gelukkig hebben we nog vaak fijne gesprekken gehad, waarbij ze altijd geïnteresseerd was en betrokken bleef bij haar Cluppie. In de laatste gesprekken sprak ze ook nog het verlangen uit om nog een keer naar de sporthal te komen, wat helaas niet heeft mogen lukken. Hoe verdrietig om te beseffen dat we haar nu definitief zullen gaan missen in de zaal. Ook gaf ze ons nog een bemoediging om vol te houden in Corona tijd en sprak je je hoop uit dat je cluppie zou blijven bestaan. Op dat moment  voelde dat zo onbelangrijk ten opzichte van wat zij doormaakte. Maar Olin weet dat wij ons uiterste best doen en gaan doen om deze wens van jou wel in vervulling te laten gaan.

Op jouw kaart stond: “Treur niet dat ik je heb verlaten , maar wees blij dat je mij hebt gekend”. En dat zijn wij zeker, je was een prachtmens.

Wij wensen “haar mannen “Ruud, Thijmen en Stan, je mooie familie en vele lieve vrienden  heel veel sterkte toe om zonder jou weer de lichtpuntjes in het leven te gaan zien.

Velen noemden je Olin en als je dat achterste voren leest, staat er gewoon NILO…… Ja, Nilo zat in jouw hart en jij zit heel diep in de harten van alle Nilo leden en je Nilo familie.

Onze Nilo familie zal nooit meer compleet voelen zonder jou 

Rust zacht lieverd X  

f t g m