Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

NILO Nieuwsbrief

Beste allemaal, 

De persconferentie van dinsdagavond 12 januari 2021 bracht helaas niet het nieuws waar we met z’n allen op hoopten. De huidige lockdown wordt met drie weken verlengd, tot en met tenminste dinsdag 9 februari. Onze sporthal blijft dus gesloten en de lessen kunnen niet doorgaan. Daar werden wij even stil van.

Vanwege de kou en het onvoorspelbare weer is het niet verantwoord om de turnlessen buiten aan te bieden zoals wij dat voor de zomervakantie hebben kunnen doen. In dit kader hebben wij ook besloten de contributie voor de trainingen die niet kunnen plaatsvinden op termijn te restitueren. Wij zullen ons hier nog over beraden totdat duidelijk is hoeveel trainingen er uiteindelijk moesten worden afgelast.

Natuurlijk vinden wij het ontzettend jammer dat de lessen niet door kunnen gaan. Speciaal voor de kinderen die het turnen erg missen wordt er op de website van GV NILO wekelijks een filmpje met oefeningen geplaatst, te vinden op de pagina: Warming-up / conditie oefeningen. De filmpjes zijn ook te vinden op onze Facebook pagina of ons YouTube kanaal. Niet zo fijn als een echte turnles maar zo kun je er thuis toch een beetje mee aan de slag. Misschien willen je broer/zus/ouders wel gezellig meedoen? 

Wij hopen dat de maatregelen het beoogde effect hebben zodat we snel het jaar weer sportief kunnen voortzetten.

Voor nu: Zorg goed voor elkaar!

 

Bestuur GV NILO


Alle belangrijke gegevens en data zijn te vinden in de nieuwe nieuwsbrief van dit seizoen, te downloaden door te klikken op deze link: NIEUWSBRIEF 2017

In deze nieuwsbrief staan:

  • onze huisregels
  • het lesrooster
  • oproep voor juryleden
  • datum nilo dag
  • vakanties

 

f t g m