Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

Seizoen 2019 - 2020 afsluiting

Beste ouders / verzorgers en turntoppers,

Vorige week alweer de laatste lessen van dit seizoen. En wat voor een seizoen!

In september, na een heerlijke vakantie, lekker begonnen met trainen gevolgd door wat wedstrijden met prachtige resultaten. Vol goede moed gestart met 2020 ook weer wedstrijden met mooie resultaten en toen……..kwam Corona.

Wat ging het ons aan het hart dat we geen les konden geven. Trainen mocht niet meer in de zaal en dus verzonnen de trainsters oefeningen en wedstrijden via filmpjes op YouTube en Facebook om iedereen toch actief bezig te houden met NILO. Jullie vonden dat fijn maar toch, trainen in de zaal is zo anders.

Gelukkig mochten we na de meivakantie wel weer buiten trainen én konden wij regelen dat we het gebouwtje met het speeltuintje van de Scouting mochten gebruiken. Na groen licht van de Gemeente vonden hier onze wekelijkse trainingen plaats. We zijn zelfs nog gefilmd door RTV Noord Holland!

Trainsters haalden alles uit de kast, enkele turntoppers leverden materialen aan om te gebruiken zoals matjes, trainingsbalk en airtrackje. Hoe fijn dat het weer zo mooi was, uiteindelijk is er maar 1 training geannuleerd door de regen.

Helaas ook geen Onderlinge Wedstrijden dit jaar. Daarom maandag 29 juni en donderdag 2 juli seizoen afgesloten met echt de laatste training. De Tumbling baan was opgezet, gekke spellen bedacht, mooi weer, ijs als afsluiting én een buitengymdiploma met presentje voor iedereen.
Bedankt voor ieders inzet en het vertrouwen in ons mooie cluppie NILO.

We namen helaas afscheid van trainster Rinske Remigius. Zij gaat zich geheel inzetten voor haar eigen bedrijfje. Rinske bedankt voor alles, we gaan je missen. Succes en gezondheid voor de toekomst.

De lessen starten weer op de eerste maandag 31 augustus 2020 in onze eigen vertrouwde Sporthal!
Dan gaan we er een weer een fantastisch seizoen van maken.

Namens het Nilo team wensen we jullie een gezellige vakantie en zien jullie na de vakantie weer in gezondheid terug!

Springen op Tumbingbaan  Trotse juf Olinda

 

De mini turntoppertjes  Waterpret

 

 Bedankje assistentes  Afscheid Rinkse

 

 YEAAAAH Vakantie

 YEAAAAHH VAKANTIE

                            

 

 

 

f t g m