Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

Wedstrijd afspraken

Hieronder treft u de afspraken aan om alles rond de wedstrijden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Turnsters
Tijdens een turnwedstrijd is het dragen van sieraden niet toegestaan. Ook de touwtjes en bandjes om polsen en enkels zijn verboden. Enkel witte sokjes en witte turnschoenen zijn toegestaan. Het liefst geen schoentjes! Zorg ervoor dat er geen onderbroek onder het pak vandaan komt. Geen onderbroek is het beste! Geen tape of bandages. Mocht dit toch nodig zijn dan is alleen huidskleur toegestaan. Uiteraard dragen de Nilo turnsters het NILO wedstrijdpak.


Foto’s maken
Het maken van foto’s en filmopnames zijn toegestaan. Het is echter niet toegestaan om foto’s te maken met de flitser aan. Dit is erg afleidend voor de turnsters.


Entree
Begeleiders, familieleden, kennissen die de verrichtingen van de deelnemers willen volgen moeten rekening houden met het betalen van entreegeld. Voor volwassenen bedraagt dit € 2.50 en kinderen jonger dan 12 jaar betalen € 1.50


Parkeren
Bij de wedstrijden in Amersfoort is het niet toegestaan om te parkeren op het terrein van de voetbal vereniging. Ook langs de hal mag niet geparkeerd worden op last van de brandweer. Parkeren kan beperkt op het terrein van GymXL en verder in de woonwijk.


Trainingspak
Wilt u ervoor zorgen dat het trainingspak de eerste training na de wedstrijd weer in het bezit is van de leiding! Gelieve het pak netjes op te vouwen en niet te wassen!

f t g m