Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

Wedstrijd locaties

Hieronder worden de locaties waar de wedstrijden plaatsvinden beschreven met adres en korte routebeschrijving.

Turn inn te Amersfoort, (Schiermonnikooghof 21, 3826 DK) 
Nieuw adres, nieuwe straat in Vathorst, Amersfoort

Sport Experiance te Amsterdam, (Sloterweg 1043a, 1066 CC)

Neem de A10 richting Schiphol. Deze weg gaat over in de A4. Neem afrit 1, Sloten. Ga onder aan de afrit rechtsaf de Anderlechtlaan op. Neem op de rotonde de 3e afrit (linksaf) naar Sloterweg. 

Stinzenhal te Breukelen, (Broekdijk Oost 28, 3621 LN)

Neem de N402 via Nieuwersluis naar Breukelen. Rij door het centrum en ga direct na de brug rechtsaf de Molenwerf op. Aan het einde van de weg linksaf de Kanaaldijk Oost op, verderop onder de viaduct door en dan de eerst weg linksaf de Broekdijk Oost op. Aan deze weg staat de Stinzenhal.
Parkeren kan rond de Sporthal. 

Sporthal Parijsch te Culemborg, (Eendekooi 3, 4105 TN)

Neem de A2 richting Den Bosch. Neem afrit 13, Culemborg naar N320. Sla op de N320 linksaf naar de Wethouder Schoutenweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar Laan van Parijsch. Sla rechts af naar de Prijsseweg. Sla rechtsaf richting Eendekooi.

Sporthal de Fuik te Kortenhoef, (Zuidsingel 54, 1241 HD)

Neem de N201 van Hilversum richting Vreeland en ga naar 's Gravenland de Zuiderheide op. Neem op de Zuiderheide de eerste mogelijkheid linksaf. Dit is de Kerklaan. Neem vervolgens de eerste weg links de Julianaweg op. Aan het einde van deze straat is de Zuidsingel.

Sporthal Galgenwaard te Utrecht, (Herculesplein 341, 3584 AA)

Neem de A28 naar Rijnsweerd en rij deze af richting Utrecht centrum. Aan het einde van de weg, bij stoplichten linksaf (Waterlinieweg).
Neem op deze weg de eerste afslag (richting stadion Galgenwaard). Ga onder aan de afrit, bij de verkeerslichten linksaf, onder het viaduct door en direct rechtsaf (bij weer verkeerslichten).
Parkeer in de garage voor u. Links boven de parkeergarage is de sporthal. 

Sporthal De Paperclip te Utrecht, (Parkzichtlaan 203, 3451 GX)

Neem de noordelijke rondweg van Utrecht N230 richting de A2 (Amsterdam). Ga niet de A2 op, maar vervolg de N230 de A2 over (bij de verkeerslichten rechtdoor). Na de A2 heet deze weg de Haarrijnse Rading. Blijf deze weg volgen. Deze weg gaat over in de Utrechtse weg. Neem nu de 5e weg rechts. Dit is de Parkzichtlaan.
Parkeren kan rond de Sporthal. 

Sporthal De Willistee te Wilnis, (Pieter Joostenlaan 24, 3648 XR)

Neem de N201 richting Vinkeveen Rijdt onder de A2 door richting Uithoorn. Ga de verkeerslichten na Vinkeveen rechtsaf naar de N212 richting Woerden. Ga op de rotonde rechtdoor (2e afslag). Neem de volgende weg rechts, de Pastoor Kannelaan. Vervolg deze weg door de bocht naar links. Dit is de Pieter Joostenlaan. Aan het einde van deze weg bevindt zich de sporthal.

Sportcentrum Snellerpoort te Woerden, (Steinhagenseweg 3b, 3446 GP)

Neem de A12 van Utrecht richting Den Haag. Neem afslag 14 Woerden. Onderaan de afrit rechtsaf richting Woerden. Dit is de Europabaan. Neem op de eerste rotonde de 2e afslag (rechtdoor). Neem op de volgende rotonde de 1e afslag (Steinhagenseweg). Deze weg maakt een duidelijke bocht naar links om vervolgens weer op een rotonde uit te komen. Neem op deze rotonde de 1e afslag (dit is nog steeds de Steinhagenseweg). Een stukje verderop staat het Sportcentrum Snellerpoort.
Parkeren kan rond het Sportcentrum en bij het winkelcentrum in de buurt.

 

f t g m