Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

Seizoen 2012 - 2013

Hieronder treft u de wedstrijdverslagen en foto's aan van het seizoen 2012 - 2013

Medaille regen voor Nilo op Rayon Toestelkampioenschappen van 29 juni 2013.

Zaterdag 29 juni, dan toch echt de laatste wedstrijddag van dit seizoen voor de selectie van Nilo. De selectie heeft zich ook dit jaar weer voor  alle mogelijke finales  geplaatst, wat betekende dat we de afgelopen 5 zaterdag en in een sporthal mochten doorbrengen.

Alle selectie turnsters  hadden zich geplaatst voor dit kampioenschap.  Op dit kampioenschap  van rayon de Vechtstreek,  wordt er op alle niveaus van jong tot “oud” geturnd. Ze mogen meedoen op 1 of 2 toestellen en gaan strijden om het kampioenschap op dit toestel.

De meiden van Nilo waren ook deze laatste wedstrijd in opperste concentratie en leverde stuk voor stuk mooie en (bijna ) foutloze oefeningen af. En deze inspanningen werden beloond!

Nilo behaalden maar liefst 11 gouden, 4 zilveren en 3 bronzen medailles. Veel turnsters gingen met 2 medailles om hun nek huiswaarts en op enig moment stond het hele erepodium vol met Nilo turnsters. Echt helemaal super , wat een mooi resultaat. We kunnen met zijn allen terugkijken op een geweldig succesvol en bovenal gezellig seizoen. Maar nu eerst genieten van een welverdiende vakantie! 

f t g m