Copyright 2021 - GV NILO - Loosdrecht

Seizoen 2015 - 2016

Hieronder treft u de wedstrijdverslagen en foto's aan van het seizoen 2015 - 2016


Op zaterdag 21 november 2015 waren de clubteamwedstrijden in De Van Bekkumhal te Hooglanderveen.

Het NILO team werd eerste en nam Goud mee naar Loosdrecht.

 Goud voor Team NILO

 

Goud voor Turntoppers van Nilo op Clubteam kampioenschappen!

Op zaterdag 21 november namen 5 turnsters van Nilo deel aan de Club Kampioenschappen van Rayon de Vechtstreek  in Hooglanderveen. Deze wedstrijd is altijd een goede krachtmeting zo aan het begin van het seizoen. Ook is het tegelijkertijd één van de gezelligste wedstrijden voor de turnsters. Ze turnen bij deze wedstrijd niet voor zichzelf, maar voor het team en halen dan ook het beste in elkaar naar boven!

We moesten starten op brug, een redelijke start voor het team met bijna foutloze oefeningen van Floortje en Wieke. Toen moesten we de balk op, altijd lastig balanceren op deze 10 cm, maar nu hadden de turnsters van Nilo daar weinig moeite mee. Marjelle bleef mooi staan bij de radslag en ook Claire stond als een huis tijdens haar oefening! Er werden bijna foutloze oefeningen gedraaid door het hele team, geen enkele val en hier een daar een klein wiebeltje, maar dat mocht de pret niet drukken!  

Hierna door naar vloer. Ook op de vloer werd goed gepresteerd door alle meiden en de oefeningen zagen er goed verzorgd en strak uit! Nu moesten we alleen nog over de pegases. Maar ook hier vandaag geen vuiltie aan de lucht. Prachtige overslagen en zelfs een nieuwe sprong van Judith, die er al erg mooi uitzag. De trainsters Rinske en Linda waren trots en tevreden. Toen we bij de prijsuitreiking als kampioen uit de bus kwamen, waren we helemaal blij en apetrots! Dat belooft wat voor het wedstrijdseizoen, dat in januari voor alle selectie meisjes van start gaat. Vanaf hier wensen we jullie ook dan weer veel succes!

 

f t g m