In Memoriam Olinda Woning

Op 15 november, op haar geboortedag, hebben wij afscheid genomen van onze trainster Olinda Woning, die al sinds januari 2004 gym- en turnlessen verzorgde bij onze gymnastiek vereniging. Het blauwe Nilo bloed stroomde door haar aderen en zij was een zeer geliefd lid van onze Nilo familie (zoals wij onze hechte club van bestuur en leiding altijd noemen).

Olin heeft vele kinderen in Loosdrecht en omstreken de basis beginselen van het bewegen en turnen aangeleerd en dat deed ze met passie, creativiteit, enthousiasme en warmte. Daarnaast hielp zij altijd met mee met het organiseren van allerlei gezellige evenementen bij onze vereniging.

Sinds Januari misten we je al in de zaal en ook door de kinderen werd je erg gemist. Gelukkig hebben we nog vaak fijne gesprekken gehad, waarbij je altijd geïnteresseerd was en betrokken bleef bij jouw Cluppie. In de laatste gesprekken sprak je ook nog het verlangen uit om nog een keer naar de sporthal te komen, wat helaas niet heeft mogen lukken. Hoe verdrietig om te beseffen dat we je nu definitief zullen gaan missen in de zaal. Ook gaf je ons via nog een bemoediging om vol te houden en sprak je je hoop uit dat je cluppie zou blijven bestaan. Op dat moment  voelde dat zo onbelangrijk ten opzichte van wat jij doormaakte. Maar Olin weet dat wij ons uiterste best doen en gaan doen om deze wens van jou wel in vervulling te laten gaan.

Op jouw kaart stond: “Treur niet dat ik je heb verlaten , maar wees blij dat je mij hebt gekend”. En dat zijn wij zeker, je was een prachtmens.

Wij wensen “jouw mannen “Ruud, Thijmen en Stan, je familie en vele vrienden  heel veel sterkte toe om zonder jou weer de lichtpuntjes in het leven te gaan zien.

Velen noemden je Olin en als je dat achterste voren leest, staat er gewoon NILO! Ja, Nilo zat in jouw hart en jij zit heel diep in de harten van alle Nilo leden en je Nilo familie.

Onze Nilo familie zal nooit meer compleet voelen zonder jou♥

Rust zacht lieverd X