Hieronder staan de afspraken die we hanteren om alles rond de wedstrijden zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Turnsters – Tijdens een turnwedstrijd is het dragen van sieraden niet toegestaan. Ook de touwtjes en bandjes om polsen en enkels zijn verboden. Enkel witte sokjes en witte turnschoenen zijn toegestaan. Het liefst geen schoentjes! Zorg ervoor dat er geen onderbroek onder het pak vandaan komt. Geen onderbroek is het beste! Geen tape of bandages. Mocht dit toch nodig zijn dan is alleen huidskleur toegestaan. Uiteraard dragen de Nilo turnsters het NILO wedstrijdpak.

Trainingspak – Wilt u ervoor zorgen dat het trainingspak de eerste training na de wedstrijd weer in het bezit is van de leiding! Gelieve het pak netjes op te vouwen. Wassen is niet nodig, dat doen wij voor u!

Foto’s maken – Het maken van foto’s en filmopnames zijn toegestaan. Het is echter niet toegestaan om foto’s te maken met de flitser aan. Dit is erg afleidend voor de turnsters en kan mogelijk ongelukken veroorzaken.

Entree – Begeleiders, familieleden, kennissen die de verrichtingen van de deelnemers willen volgen moeten rekening houden met het betalen van entreegeld. Voor volwassenen bedraagt dit € 3.50 en kinderen jonger dan 12 jaar betalen € 2.50

Parkeren – Parkeer op die plaatsen die daar speciaal voor zijn aangewezen of voor bedoeld. Beperk de overlast.