• Slider Image

Onderstaand worden de uitslagen van dit seizoen in chronologische volgorde weergegeven.


Op zaterdag 11 juni zijn door NILO de volgende resultaten behaald in Sport Inn te Amersfoort

TurnsterPlaats
Sara Kreunig2e
Mega Burgering6e
Iris Dijst11e
Sanne van Beek5e
Diese van Kooi7e
Anna Kreuning3e

Op zaterdag 2 april werden de mini 3- en 4 kamp wedstrijden gehouden in Sporthal de Fuik in Kortenhoef.

Vlnr Eva, Mythe, Femke en Roos

Jong talent turnsters van Nilo ook succesvol op eerste wedstrijd

Voor sommige turnsters de eerste wedstrijd buiten de dorpsgrenzen. Onze turnsters Roos, Myrthe, Femke en Eva  deden mee aan de mini 4 kamp, wat betekent dat je op 4 toestellen je oefeningen mag laten zien aan de jury. Het is een teamwedstrijd, dus je scoort met je team de punten bij elkaar.

Natuurlijk volop zenuwen voor de wedstrijd, want hoe spannend is dat, turnen in een vreemde zaal met een volle tribune en met een echte jury. De “kabouter gang”, zoals ze zichzelf bij Nilo noemen, was goed op dreef en lieten prachtige oefeningen zien. Dat werd beloond met een heerlijke chocolade lolly en een kuikentje voor in het haar.

Maar de grootste verrassing volgde bij de prijsuitreiking, ze hadden de 3e plaats behaald in een deelnemers veld van 11 groepen. En naast een mooi diploma kregen ze ook allemaal een welverdiende medaille omgehangen. Trotse ouders en trainsters, vooral ook blij dat de turnsters zo’n leuke wedstrijdervaring hebben opgedaan. Alle meegereisde supporters met spandoeken hebben hier zeker aan bij gedragen.

Hopelijk gaan er nog vele leuke wedstrijden volgen voor deze jonge talentjes.


Op zaterdag 26 maart zijn door NILO de volgende resultaten behaald in Sport Inn te Amersfoort

TurnsterPlaats
Sara Kreuning11e
Megan Burgering22e
Iris Dijst26e
Sanne van Beek4e
Diese van Kooi4e
Anna Kreuning7e
Iris de Graaf25e

Middenbouw Nilo turnsters turnen ook weer een wedstrijd

Op 26 maart mochten de Middenbouw turnsters van Nilo ook weer in actie komen in de turnhal in Amersfoort. De spits werd afgebeten door Anna en Iris in de MB4. De dames turnden een mooie wedstrijd met weinig fouten en eindigden  respectievelijk op een 7e  en 25e plaats in een deelnemersveld van 37 turnsters.

Daarna waren de jongere turnsters van de MB5 aan de beurt. Maar helaas kwamen deze turnsters niet allemaal fit aan de start, maar belangrijker was, deze turntoppers stonden er wel!

De zenuwen speelden wel wat parten, waardoor er af en toe een foutje of  val werd gemaakt, maar ook Sara (11e), Megan ( 22e) en Iris mogen (26) trots terugkijken op deze wedstrijd,  er deden maar liefst 38 turnsters mee in deze catgorie.

De laatste ronde was het de beurt aan Diese en Sanne, deze turnsters verasten vooral zichzelf, doordat ze beiden een dijk van een wedstrijd turnden. En mooier kon het eigenlijk niet, in een deelnemersveld van 48 turnsters behaalden ze samen een gedeelde 4e plaats. Een prachtige afsluiting van een lange wedstrijddag.

Trotse Sanne en Diese met hun medaille

Op zaterdag 12 maart zijn door NILO de volgende resultaten behaald in Sport Inn te Amersfoort.

TurnsterPlaats
Danique Navis5e
Daniek de Bruin21e
Cato Kielstra3e
Vera Steutel4e
Caroline van Haeften6e
Esmee Wittink14e

Nilo op 12 maart eindelijk weer turnwedstrijd buiten de dorpsgrenzen!

Na 2 jaar was het dan eindelijk zover, de eerste turnwedstrijd na 2 jaar corona perikelen. En dan is het heel spannend, want waar sta je t.o.v. andere verenigingen. Dat de turntoppers niet stil hebben gezeten de afgelopen 2 jaar, werd al snel duidelijk.

In de middag turnden Daniek de Bruin en Danique Navis in Jeugd G. Ze moesten starten op de balk, wat wel wat zenuwen opleverde, maar de meiden sloegen zich er goed door samen.

Daniek haar brug verliep niet als gehoopt, maar toch kan ze terugkijken op een mooie wedstrijd. Danique Navis maakte weinig fouten en vooral op brug sloeg zij haar slag! Dit leverde een prachtige 5e plaats op in een sterk deelnemersveld.

Ook de juryleden moesten na 2 jaar weer in actie komen en wat is Nilo ook trots op het jurycorps, wat deze dag bestond uit Daphne, Elisa, Annelies en Wilma.

Al met al een geslaagde dag waar we met een trots gevoel op kunnen terugkijken en het smaakt weer naar meer….!

v.l.n.r. Caroline, Cato, Vera en Esmee