• Slider afbeelding

Uitslagen seizoen 2022-2023

Onderstaand worden de uitslagen van dit seizoen in chronologische volgorde weergegeven.


Op zaterdag 22 april was de laatste voorwedstrijd van dit seizoen! Daniek en Sanne mochten als eerste de vloer op, beiden een mooie oefening! En sprong ging ook super, Daniek werd zelfs eerste op sprong. Toen de brug, dat was even stressen, want beide meiden hebben moeite met 3/4 reus. Bij het inturnen lukte het helemaal niet bij Sanne? Maar zoals een echte wedstrijd turnster betaamt: ze had een pracht oefening en alles lukte?Ook bij Daniek ging het prima. Toen nog de balk op, belangrijk om je wedstrijd mooi af te sluiten. Bij Daniek ging het alleen mis met de radslag, maar verder mooie oefening en Sanne turnde haar oefening met heel veel gemak ( zo leek het althans) en eindigde met een super salto af. Het team met Toos , een turnster van Okv viel helaas bij warming up al uit?, behaalde met overmacht het goud! individueel behaalde Daniek een mooie 4e plaats en werd Sanne 1e ??Wat een turntoppers ???‍♂️

Toen was het de beurt aan Kyara, Veerle en Romy. Ook door deze meiden werd hard gestreden. Het team van Romy won goud ?en individueel werd Romy 15e. Kyara en Veerle hadden wat stress om hun blaren, maar hebben het beiden super goed gedaan! Kyara werd individueel 7e en Veerle kreeg de zilveren medaille ?omgehangen, zo knap? met het team werden ze ook tweede?

Al met al een mooie dag voor de Nilo turntoppers en de trainsters. Ook weer met dank aan onze juryleden van vandaag: Annelies en Marina ???‍♂️


Weer een mooie wedstrijddag gedraaid vandaag, zaterdag 1 april ???‍♂️

Ons eerste team dat in actie kwam bestond uit: Femke, Iris, Megan, Myrthe, Roos en 1 turnster van OKV, de dametjes hadden er zin in. Allemaal naar dezelfde kapper geweest ?met de mooie vlechten en stralend in hun nieuwe Turnpakje.

Ze draaiden allemaal een mooie wedstrijd met weinig grote fouten en je zag echt al weer verbetering in de oefeningen met de vorige wedstrijd! Uiteindelijk won het Team dan ook een mooie verdiende gouden plak ?Individueel mocht Roos opnieuw het goud ?ophalen, Myrthe zilver ?en Femke brons op een mooie 5e plek. Megan en Iris werden respectievelijk 7e en 10e?

Daarna was het tijd om Claire haar verjaardag te vieren, het was een klein 1 april grapje dat kikkers haar lievelingsdieren zijn?maar dat had een beetje met de datum te maken ?Maar wat is ze verwend met creatieve knutsels, heerlijke koekjes, lieve cadeautjes ?en lekkere snoepjes

In de laatste ronde kwamen Sara en Diese in actie in het team met OKV. Bij sprong had Sara even pech, maar herstelde haar foutje met een prachtige overslag! De rest van de toestellen werd er lekker geturnd, voor Sara helaas wel een val van balk ? Diese draaide een hele stabiele wedstrijd en maakte eigenlijk geen echte fouten.

Ook dit team werd met een gouden plak beloond en Diese werd individueel ook eerste ?, Sara werd uiteindelijk 12e?

Al met al een hele gezellige dag en een kleine waarschuwing: kijk uit voor plakbandjes op de kraan vanavond ??1april??

Claire en Linda zijn weer apetrots op alle turntoppers ???‍♂️


Nilo turntoppers succesvol in nieuwe turnpakjes?

Zaterdag 18 maart waren er weer voorwedstrijden in het Rayon. Romy ging in de vroege uurtjes van start en had de primeur met het nieuwe turnpakje, zo mooi! Voor Romy haar eerste divisie wedstrijd, dus zenuwen speelden wel wat parten, desondanks mag ze terugkijken op een mooi debuut en behaalde zij een 18e plaats en mocht ze met het team brons ophalen.

Veerle, Romy en Kyara

Toen was het de beurt aan Kyara en Veerle, ook voor hen de eerste divisie wedstrijd, maar de dames genoten zichtbaar. Veerle had een val op brug en Kyara op balk, maar dat mocht de pret niet drukken. Met het team behaalden zij zilver en individueel werd Kyara 8ste en Veerle 9e! Super knap op je eerste grote wedstrijd dames!

Danique, Anna en Britt

Toen was het de beurt aan Britt, Anna en Danique. Britt had last van haar knieblessure en bij het inturnen werd duidelijk dat het voor haar alleen de brug en balk oefening zou worden, maar zelfs balk ging helaas niet, Heel sneu, maar met de schrale troost dat zij donderdag naar verre oorden gaat om vakantie te vieren! Anna en Danique turnden beiden een zeer stabiele wedstrijd. Helaas voor hen turnden bijna alle tegenstanders in de ronde erna ? In de tussenstand stonden ze 1 en 2 , maar mochten ze wel al, samen met Britt, het goud voor het team (samen met de turnsters van Veenland) ophalen! Het lange wachten begon….

Vera, Danique, Anna en Esmee

Maar niet voor Esmee en Vera, zij turnden in de laatste ronde gezellig samen met de turntoppertjes van OKV. Bij Esmee een mooi progressie in haar brugoefening, super knap met maar 2 uurtjes training in de week! De balk ging helaas wat minder bij beiden, maar over de hele wedstrijd genomen, turnden ze een mooie wedstrijd. Vera werd 5e en viel net buiten de prijzen, Esmee werd 27ste, met het team behaalden ze het zilver!

Voor Danique en Anna was nu ook eindelijk de individuele prijsuitreiking en zij werden respectievelijk 2e en 3e in het eindklassement, super!

Danique 2e en Anna 3e

Al met al weer een mooie wedstrijddag waarop de turntoppertjes van Nilo hebben lopen “shinen” in de prachtige nieuwe clubpakjes!!!

Dank aan Claire ( fotos maken is soms echt niet makkelijk?) en aan de juryleden Elisa en Daphne!


Zaterdag 11 februari was de eerste voorwedstrijd Mb5 en Mb 6 weer een gezellige dag! We begonnen in de Mb 6 met een compleet Nilo team bestaande uit Megan, Iris, Femke, Roos en Myrthe ( en natuurlijk onze Joske de mascotte). De meiden haalden het beste in elkaar naar boven, alleen op de balk wat valletjes , maar verder super mooie oefeningen. Het was dan ook een hele beloning dat dit team op de eerste plaats mocht komen staan en allemaal een gouden medaille omgehangen kregen?

Bij de individuele uitslag mocht roos wederom het hoogste podium betreden voor haar tweede gouden plak, Femke kreeg de zilveren medaille en Myrthe kreeg als 4e ook een mooie medaille erbij. Dat was dus een mooie eerste wedstrijd.

Toen was het de beurt aan Diese en Sara. Ze begonnen goed op sprong, op brug maakte Diese een klein foutje , maar op de balk ging het echt even mis bij het inturnen. Sara maakte een handstand en viel met haar bovenbeen op/ langs de balk. Na het koelen ging ze stoer door met inturnen en hebben we de radslag uit haar oefening verbannen. Ze deed het daarna super! Ook op vloer deden deze meiden het keurig. Ze werden uiteindelijk 2e met het team samen met de turnsters van Okv en Doo/Kv ?Diese kreeg een medaille voor haar 5e plek en Sara eindigde 0,4 punten minder op de 6e plek! Ook super trots op dit gezellige duo turntoppers!

We wensen Claire veel Beterschap ❤️‍?


Zaterdag 4 februari was het een mooie lange wedstrijddag, ook 3 groepen recreanten turnsters turnden de mini 4 kamp, voor velen de eerste wedstrijd buiten Loosdrecht.

Ook deze turntoppers deden het super goed en behaalden mooie cijfers op het diploma!

Nilo 4 werd 15e, nilo 5 behaalde een mooie 6e plaats en nilo 6 is 11e geworden, maar was op sprong 2e! Bij de recreanten deden er heel veel teams mee, dus dan zijn dit zeker ook mooie resultaten???‍♂️

Kortom een geslaagde sportieve dag, waar juf Annelies trots op terug kijkt! En ook Britt bedankt voor het jureren?


Hoe trots kan je zijn, wat een topdag voor de Nilo turntoppers op hun eerste voorwedstrijd in Amersfoort ?

Op zaterdag 28 januari trapte de selectie haar wedstrijdseizoen af.

Daniek en Sanne waren de eerste die in actie mochten komen. De vrije oefening verliep niet vlekkeloos bij Sanne, maar dat maakte ze goed op de andere toestellen. Daniek turnde een stabiele wedstrijd en liet juist een prachtige salto zien op vloer! Ze werden met het mixteam Nilo/ Okv eerste met de teamwedstrijd. Maar ook individueel werd Sanne eerste ?en Daniek vierde ???‍♂️

Toen kwamen Esmee en Vera in actie in een team met Okv. De nieuwe elementen lukten en de dames bleven beiden op de balk staan. Met het team werden ze tweede en individueel kreeg Vera ook nog de bronzen medaille ?omgehangen ???‍♂️

Tegelijkertijd turnden Anna en Danique in een team met GV Veenland en Beo. OOk deze twee turntoppers turnden een stabiele wedstrijd en lieten prachtige oefeningen zien. Bij dit team turnde Britt ook mee met de senioren en alhoewel haar vloer niet naar haar zin ging, mag ze tevreden terugkijken op deze wedstrijd ! Het team werd dan ook eerste en Danique behaalde een mooie zilveren medaille ?terwijl Anna geheel verdiend de bronzen medaille ?ontving! Britt werd 6e!

Dus echt Apetrots, wat een mooie seizoens start!

Ook weer dank aan onze juryleden Annelies, Daphne en Wilma, die deze dag mede mogelijk maken