Het nieuwe NILO club turnpakje

Het ontwerp
In actie

Lieve ouders en turntoppers,

Met trots presenteren wij u het nieuwe verenigingspakje van Nilo

Wij zijn heel blij dat het nieuwe Nilo club turnpakje in aantocht is. Het wordt een prachtig mouwloos pakje van glansstof  voor de hele vereniging met de mooie kleuren rood/wit / blauw en glitters!

De kosten van het pakje zijn € 50,00, maar aangezien we in ons jubileumjaar zitten en een hele mooie bijdrage van de grote Clubactie hebben ontvangen, willen we alle leden eenmalig € 10,00 tegemoet komen. Ook om te stimuleren dat we straks bij wedstrijden weer herkenbaar zijn in 1 mooi NILO pak!

Dit wil zeggen dat ieder lid het pakje nu eenmalig kan bestellen voor € 40,00  ( Hierna zijn de pakjes bij te bestellen voor €50,00 per pakje).

Aankomende donderdag 15 december en maandag 19 december zijn er tijdens de trainingsuren van uw dochter mogelijkheden om te passen en te bestellen. Mocht het u niet lukken om tijdens het trainingsuur van uw dochter te komen, probeer het te regelen met een andere moeder of  geef het even door aan de trainster via de app, dan zoeken we daar even een andere oplossing voor. We willen de order namelijk voor de kerst nog plaatsen!

T.z.t. hoort u meer aangaande de betaling.

Op donderdag 22 december vervallen alle turnlessen i.v.m. de kerstfeesten op school en begint de kerstvakantie. Op maandag 9 januari starten we weer. We wensen u alvast fijne feestdagen en alle goeds voor 2023!

Met vriendelijke groet,

Bestuur en Leiding GV Nilo